|
Filologia Germańska US forum studentów I roku II stopnia
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
filek15
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2026 13:32 Temat postu: Deska sedesowa |
|
|
| Przy wyborze nowej deski sedesowej zacząłem się zastanawiać, czy lepiej postawić na duroplast, MDF czy zwykłe tworzywo. Szukając informacji trafiłem na artykuł od Wcsklep https://wcsklep.pl/blog/deska-sedesowa-jaki-material-sprawdza-sie-najlepiej/ gdzie całkiem dobrze opisano zalety i wady poszczególnych rozwiązań. Warto też zerknąć na ich sklep, bo mają sporo akcesoriów do WC i łazienki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2026 13:32 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Oliviaa
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2026 11:49 Temat postu: |
|
|
| przy łazience takie detale naprawdę mają znaczenie, zwłaszcza jeśli zależy nam na trwałości i łatwym czyszczeniu ja przy okazji większego remontu od razu zaplanowałabym też AGD, np. pralkę i suszarkę Beko, żeby wszystko pasowało do całej aranżacji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Oliviaa
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2026 11:54 Temat postu: |
|
|
| przy łazience takie detale naprawdę mają znaczenie, zwłaszcza jeśli zależy nam na trwałości i łatwym czyszczeniu ja przy okazji większego remontu od razu zaplanowałabym też AGD, np. pralkę i suszarkę Beko, żeby wszystko pasowało do całej aranżacji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2026 11:54 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |